Oct 30, 2010

29.10.2010

The Gamer (2009)

Gerard oli nagu PÕHJUSMÕTTELISELT parim osa sellest filmist. Mitte, et ta hullult oma näitlejaoskusi oleks mängu saanud panna. Ta lihtsalt pidigi olema nagu mingi tundetu sõjarobot vms seal :D Ja arvatavasti ta elas nii julmalt rolli sisse, et isegi armastusstseenides oli ta tiba puine. Et siis: Asi polnud niivõrd tema tapvalt geniaalses näitlejaandes, vaid tema lihtsalt KILLER välimuses :D Ta on no ikka TÄIEGA kjuuuuuti :D
Michael oli mu lemmik sellest hetkest, kui ta särgi seljast heitis. NO SELLISED KÕHULIHASED!!!! Urrrr... Minu tulevasel mehel peavad ka sellised olema, muidu ta mu tulevaseks meheks ei saa. Vottt. Savi sellest, et mul endal pole kõhulihaseid sünnist saadik olemas olnud :D:D
Kokkuvõtteks siis nii palju: jahh, see on vaadatav. Jahhh, seal on sitta kanti kuumi mehi. Ja samas on seal ka tonnide viisi verd ja sisikonda ja kehaosi ringi lendamas. Ja pornot ja ilgusi ja rõvedusi ja sellist iiveldamaajavat nilbust.
Samas, asi paneb tõesti mõtlema. See on kergesse sousti uputatud tõsine mõte. Millal siis saab inimkonnal isu täis mingite suvakate tapmismängude mängimisest arvutis ja millal pole interneti jututoad enam piisav ja millal kasvab anonüümsete delfi kommentaatorite tagasihoitud äng nii suureks, et no enam ei ole see anonüümne kommenteerimine piisav?
Millal meie maailmas tuleb aeg, kui me mängime reaalselt teiste inimeste ja nende eludega? Millal paari inimese tapmine või mõne naise vägistamine on täiesti OK, kui ma reaalselt kohal pole, vaid lihtsalt juhin seda läbi arvuti? 
Millal jõuab kätte aeg, kui igasuguseid reegleid hakatakse painutama, et inimestele aina rohkem adrenaliini ja meelelahutust pakkuda? Millal inimesed on nõus vägevamate elamuste nimel silma kinni pigistama?

Et siis, kui mõelda tahaks, oleks materjali küll. Ja noh... Film oli tühi, aga mehed olid nillitavad...
Niisiis, kui peaks hindama, siis mina annaks 6/10 ja see on täiesti aktsepteeritav ühe reede õhtul ajatäiteks vaadatava filmi kohta. Kui kerget ja verist meelelahutust ihkate, võite selle nime meelde jätta küll. Kuigi kusagil on usutavasti teravmeelsemaid ja sisukamaid asju ka :)



 

0 avaldust:

 

Heidikutest Filmihoolikud Raili Keldris © 2008. Design By: SkinCorner